Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland.

Onze pakketten worden verpakt met een maximum van 30 kg. Bestellingen met een hoger gewicht worden (afhankelijk van het gewicht) in twee of meer pakketten verstuurd. Voor deze extra verzendinspanning kan afhankelijk van het gewicht en de waarde van je zending een extra toeslag van € 3,50 voor tweede en volgende pakketten in rekening gebracht worden. Het totale bedrag aan verzendkosten wordt aangegeven zodra je je identificeert in je account of wanneer je je afleveradres opgeeft bij het valideren van de bestelling.

 

Levertijd binnen Nederland, België en Duitsland

Binnen Nederland, België en Duitsland worden onze bestellingen geleverd in het hieronder aangegeven aantal dagen. De levertijd kan afwijken door de beschikbaarheid van een product in ons magazijn, omvang van uw bestelling, of feestdagen.

 

Bestelling op: Verwachte levertijd: Verwachte levertijd:
(Nederland) (België – Duitsland)
Maandag 1 – 2 werkdagen 2 – 3 werkdagen
Dinsdag 1 – 2 werkdagen 2 – 3 werkdagen
Woensdag 1 – 2 werkdagen 2 – 3 werkdagen
Donderdag 1 – 2 werkdagen 2 – 3 werkdagen
Vrijdag 1 – 2 werkdagen 2 – 3 werkdagen
Zaterdag 1 – 3 werkdagen 3 – 4 werkdagen
Zondag 1 – 2 werkdagen 2 – 3 werkdagen

 

Uitzonderingen

Vrachtgoederen

Bij het bestellen van grote hoeveelheden (> 240 kg) kunnen we, vanwege de omvang of het gewicht, het niet verzenden via de reguliere pakketpost. Deze pakketten worden verzonden via vrachttransport en de levertijd is ongeveer 5-6 werkdagen. Is dit bij een bestelling van toepassing? Dan vermelden wij dit op de webshop.

Feestdagen

Wij vragen je begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.

Let op: de bezorgservice die je kiest bij het plaatsen van je bestelling is een voorkeur. Deze voorkeur wordt zoveel mogelijk gerespecteerd door TilPellets, maar het is mogelijk dat door omstandigheden een andere pakketdienst dan je voorkeur wordt gebruikt. Wij informeren je hier in dit geval over via de verzendbevestiging die je per e-mail ontvangt.